Radlje ob DraviRadlje ob Dravi je ena izmed prvih destinacij v Sloveniji, ki je prejela znak Slovenia Green Silver kot simbol trajnostnega in zelenega razvoja. Nedotaknjena narava, številne kolesarske in pohodniške poti in gostoljubnost domačinov so samo nekateri od razlogov za obisk destinacije. Posebej zanimiv je Vodni park Radlje ob Dravi, ki je prvi naravni biološki bazen v Sloveniji in se čisti samo s peščenimi filtri in rastlinami, brez kemikalij. Zaradi tega je voda primerna tudi za ljudi z občutljivo kožo in majhne otroke.

Turistom, željnim aktivnega oddiha so v Radljah na voljo številni športni objekti in aktivnosti, kot so urbani kolesarski park, trim steza, višinski adrenalinski park kot tudi jahaški programi … Vsi, ki bi se radi naučili kaj novega ali pa le uživali v naravi pa se lahko sprehodijo po eni od štirih učnih poti ali obiščejo katerega od treh lokalnih muzejev.

O NAS

Smo mladi, zagnani, turizmu  in gostom predani! Glamping želimo približati vsem, ki imajo radi naravo, ki se čutijo povezane s prekrasno zgornjedravsko dolino in vsem, ki čutijo »RadmamRadlje«.

Pogosta vprašanja Radlje ob Dravi

FACEBOOK