Hostel


Naj Radlje ne bodo samo vaš postanek na poti -  naj bodo vaš cilj...

V objemu zelenih gozdov in hmeljevih nasadov vam  v  centru  mesta Radlje ob Dravi nudimo  ugodne prenočitvene kapacitete.

Mladim, kolesarjem, popotnikom, motoristom in drugim občasnim obiskovalcem hostel Radlje ob Dravi zagotavlja prenočišča ovrednotena s petimi trikotniki. Na voljo je 16 eno, dvo, tro in štiriposteljnih sob s 42 ležišči.

 

 

Sobe imajo TV, Wi-fi in lastno kopalnico z WC-jem. Objekt je popolnoma prirejen invalidom, še posebej, pa sta po invalidskih standardih urejeni dve sobi s skupno 7 ležišči. Hostel ima tudi dvigalo in lastno parkirišče. Hramba koles in motorjev. Kapaciteto namestitev, pa lahko po potrebi povečamo s dodatnimi ležišči, v kolikor  potrebujete namestitev za večjo skupino.

Gostje, pa si lahko v dveh priročnih kuhinjah  sami pripravijo razne napitke ali manjše obroke hrane, na voljo pa jim je tudi zajtrk, kosilo ali večerja.  Prav tako je gostom na voljo pralno - sušilni stroj, ki je na voljo v skupni priročni kuhinji v prvem nadstropju.

Zaradi svoje lege, neposredne bližine Športnega hiše, vodnega parka Reš, urbanega kolesarskega parka, številnih kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, bodo v njem svoje mesto našli športni klubi, ekipe, šolske in poslovne skupine, zaključne družbe, športni navdušenci, družine ter posamezniki. Vljudno vabljeni!

 

Hostel Radlje
Mariborska cesta 8
2360 Radlje ob Dravi

 

Cenik

O NAS

Smo mladi, zagnani, turizmu  in gostom predani! Glamping želimo približati vsem, ki imajo radi naravo, ki se čutijo povezane s prekrasno zgornjedravsko dolino in vsem, ki čutijo »RadmamRadlje«.

Pogosta vprašanja Radlje ob Dravi

FACEBOOK